Güncel Haberler

ADANA DEMİRSPOR GALATASARAY MAÇINI CANLI İZLEYİN! Adana Demirspor-Galatasaray maçı ne zaman? Canlı izleme ekranı ve yorum: İlk gol geldi

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Hafta içinde Young Boys’a elendikten sonra Devler Ligi’ne veda eden Galatasaray, deplasmanda Adana deplasmanına çıkıyor. Taraftarlar, Adana Demirspor Galatasaray maçının canlı yayın detaylarını merak ediyor. Şampiyonanın ilk haftasında Atakaş Hatayspor’u 2-1 mağlup eden Galatasaray, ikinci hafta da deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor’u 2-1 mağlup etti. Giallorossi’nin sezonun üçüncü haftasında Gaziantep FK ile yapacağı karşılaşma, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Young Boys ile oynayacağı maç nedeniyle ertelendi. İşte Adana Demirspor Galatasaray maçının canlı yayın bilgileri…

ADANA DEMİRSPOR GALATASARAY MAÇININ TUTANAKLARI

9′ GOL | Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu’nun golüyle 1-0 öne geçti. Adana Demirspor savunmasının uzun atışında kaleci Deniz Dönmezer’in hatasından yararlanan Kerem Aktürkoğlu, kaydı ve topu ağlara gönderdi.

Yeni Adana Stadı’ndaki maç saat 21.45’te başladı. Maçı hakem Kadir Sağlam yönetecek.

ADANA DEMİRSPOR GALATASARAY MAÇ BİLGİLERİ

Adana Demirspor-Galatasaray maçı 31 Ağustos Cumartesi 21.45 başlayacak. Rastlamak beIN Sport 1 Ekranlardan canlı yayınlanacak. Galatasaray’ın Kolombiyalı defans oyuncusu Davinson Sanchez, sakatlığı nedeniyle Adana temsilcisi karşısında kadroda yer alamayacak. Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Adana Demirspor ile bu akşam oynanacak karşılaşmada hakem Halil Umut Meler, TFF VAR’da görev yapacak.

beIN Sports 1 ekran görüntüsü için tıklayın!

ADANA DEMİRSPOR GALATASARAY MAÇLARININ TARİHİ

Adana Demirspor ile Galatasaray, Süper Lig’de şu ana kadar 40 kez karşılaştı. Söz konusu müsabakalarda Giallorossi 22 kez galibiyet alırken, Adana temsilcisi rakibine 9 kez mağlup oldu. 9 maçta kazanan olmadı. Galatasaray’ın attığı 67 gole, Adana Demirspor 32 golle karşılık verdi. Galatasaray geçen sezon oynadığı maçları 3-1 ve 3-0’lık skorlarla kazandı.

ADANA DEMİRSPOR-GALATASARAY MAÇINDA İLK 11

Adana Demirspor: Deniz, Semih, Gravillon, Manev, Abdulsamet, Maestro, Tayfun, Bünyamin, Ali Yavuz, Nabil, Abat.

Galatasaray: Muslera, Kaan, Metehan, Abdülkerim, Jelert, Kerem Demirbay, Torreira, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu ve Icardi.

Bu akşam hangi maçlar hangi kanalda? 31 Ağustos 2024’te günün maçları!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu