Güncel Haberler

Allezz, sos ve çeşnileriyle aynı gün 4 uluslararası ödüle layık görüldü – Son Dakika İş Dünyası Haberleri

Türk mutfağının tadı mirasını tüm dünyaya taşıyan modern tekniklerle taşıyan gıda üreticileri takdir etmeye devam ediyor. Sahada sağlıklı ve yenilikçi bitkilere dayalı soslarda fark yaratan Alezz, uluslararası platformda iki büyük başarı elde etti. 2005 yılından bu yana, Belçika’nın Brüksel kentinde faaliyet gösteren dünyadaki yiyecek ve içeceklerin ana tatma yetkilileri, Uluslararası Taste Enstitüsü’nden (Uluslararası Flagra Enstitüsü) 3 farklı ürün için üst tat ödülü aldı. Bununla sınırlı değildi, aynı gün 5. Uluslararası Diamond Ödülleri, “Yılın Doğal Sağlıklı Sosu ve Dizi Markası” seçildi ve bir başka önemli başarı. Bu ödüllerle birlikte, yenilikçi içeriğine ek olarak, zina değil, doğal ürünlerin formüllerindeki fark ve uzun koruma süresi kaydedilmiştir.

“Bu ödüller, küresel bir yemek markası olmaya doğru hızla geçmemizin yolunu açıyor”

Hem yerli hem de profesyonel şefler için bir grup tamamen alışılmadık, lezzetli ve niş ürünler sunduğunu ilan eden Alezz Gökhan Allul’un kurucusu: “Geleneksel Akdeniz, Orta Doğu, Balkanlar ve Levanti mutfakları, paletler sırasında paletler sırasında paletler sırasında paletler sırasında paletler sırasında paletler sırasında bürolar sırasında, paletler sırasında bürolar sırasında, palet sırasında bürolar sırasında esinlenir. Paletler, paletler sırasında ortaya çıkıp bahislere dönüşürken, paletler için, paletler sırasında, palet tarifleri sırasında paletler sırasında, paletler sırasında, paletler için olduğu kanıtlandıklarını ve kanıtladıklarını kanıtladıklarını ve kanıtladıklarını kanıtladılar ve paletler için di zuccheri var olduklarını kanıtladılar.

Radikal Akdeniz, Orta Doğu, Balkanlar ve Türk mutfaklarının yöntemlerini yenilikçi yaklaşımlarla birleştirerek, ANZETO’nun üstün lezzeti ödülü, Altezi Sotketo’nun kırmızı soğanı, Starez sıcak peper – normal ağrı (sıcak kavrulma) atandı. Her ürün için. Ürünler, genel lezzetin tat, tutarlılık, dengesi ve uyumu gibi kriterler temelinde bağımsız şefler ve duyusal analiz uzmanlarından oluşan jüri tarafından değerlendirildi.

Son zamanlarda ABD’de, Katar ve Suudi Arabistan’da da faaliyet gösterecek

Dubai, Georgia ve Hong Kong gibi bölgelerde faaliyet gösterirken, ürünlerini ABD, Katar ve Suudi Arabistan’da satışa sunmaya hazırlanan Alezz Gökhan Allul’un kurucusu yakında markamızda. Günler, kalite ilkeleri ve sürdürülebilirlik ve küresel ölçekte ürettiğimiz zevklerin benzersizliğini elde ediyoruz.

Sonuç olarak, Alizz ürünlerinin koleksiyonu, geleneksel tariflerin modern pişirme ihtiyaçları ile birleşmesi felsefesini yansıtmaktadır. Çok yönlü uygulamalarıyla mutfağın heyecanını her öğüne ekler. 2018 yılında kurulan markanın lezzetleri, katkı maddeleri veya koruyucu ajanlar içermeyen taze sebzeler, meyve ve baharatlar kullanılarak titizlikle hazırlanmaktadır. Gluten tabanlı ürünler, vejetaryenler veya veganlar, endüstriyel süreçler değil; Profesyonel şef yöntemleri.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu