Güncel Haberler

Deniz Akkaya babasını kaybetti! Ölümü bile ona olan öfkesini dindiremedi! “Beni çok üzdün”

Eski model Deniz Akkaya, 16 yaşındaki kızı A.Ö’nün kendisine saldırdığını ve kendisini balkona kilitlediğini söyleyerek manşetlere çıktı. Daha sonra kızının velayeti konusunda babasıyla gerginlik yaşadı. Deniz Akkaya’nın babası Yüzbaşı Muzaffer Akkaya hayatını kaybetti. Ünlü model, babasına veda açıklamasını X hesabından paylaşarak, “Son birkaç yıldır beni çok üzdünüz” dedi.

ÜNLÜ MODEL BABASINI KAYBETTİ

Yüksek Denizcilik Okulu (YDO) 1969 mezunu ve eski denizcilik genel müdürü Muzaffer Akkaya hayatını kaybetti.

Akkaya’nın cenazesi 27 Eylül 2024 Cuma günü öğle namazına müteakip Karacaahmet Şakirin Camii’nde defnedilecek.

Deniz Akkaya, 11 Mayıs 2019’da annesi Dinemis Akkaya’yı kaybetti.

BABASINA BÖYLE VEDA ETTİ

Eski model, X hesabında babasından bahsetti.

“AİLENİZDEKİ TEK ÇİZGİLİ SİZSİNİZ”

Deniz Akkaya’nın babasıyla ilgili açıklaması şöyle:

“Yakışıklı babam kalabalık ailesinde okuyabilen, üst düzey bürokrat olan ve işini herkesten çok seven tek kişidir. Sen işine olan aşkından dolayı bana Deniz adını verdin, kız kardeşime de bir ismin adını verdin. Kaptanlara liderlik eden yıldız, kendi ailesinin en büyüğü, kaptan, tek kişi.” Bir yıldız oldun. Sonra emekli oldunuz ve siz daha içe kapandıkça kızınız başarılı, etkili bir genç kadına dönüştü. Türkiye’deki kitleler maalesef o günden sonra yıldızımız sizlerle barışmadı.

“KIZINIZA DEĞİL RAKİBİNİZ GİBİ GÖRÜNDÜNÜZ”

Beni kızın değil rakibin olarak görmeye başladın. Elde ettiğimiz tüm başarılara rağmen kız çocukları sadece babalarının takdirini kazanmak istiyor. Akşam yemeği için evinize geldiğimiz son gün, yıllardır gittiğiniz balıkçıdan, sahibi önce beni selamlayıp elimi sıktığı için yemek yemeden çıktık.

“SON YILLARDA BENİ ÇOK ÜZDÜNÜZ”

Sevgili babacığım, son yıllarda beni çok üzdün. Beni üzdün, kırdın ama ikinci doğumumu kırıldığım yerden yaşıyorum. Bu hayatta baba kız olduk, başka bir hayatta eşit şartlarda rakip olmak isterim. Sevgisini kanıtlayamayan çok başarılı bir babanın kızı olarak bundan sonra bayrağı sizlerden alıyorum ve bugüne kadar yaptıklarımı yapacaklarımın garantisi olarak kullanıyorum ve şunu da hatırlatmak isterim ki; Siz bana yukarıdan baktığınızda rekabet hala devam ediyor. “Huzur içinde yat… Umarım annemin yanında huzuru bulursun.”

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu